Zovem se Anđelija, imam 24 godine i sebe bih opisala kao večitog optimistu, hedonistu i filantropa. Studiram defektologiju u Beogradu i potpuni sam zaljubljenik u kozmetiku, psihologijuputovanja i marketing. Trenutno živim u Beogradu i koristim svaki slobodan trenutak da budem kući u Kruševcu ili da otputujem negde. Da ste me upoznali pre par godina, verovatno biste me videli zalepljenu za telefon, a sada ćete me pre zateći u nekoj bašti/parku sa knjigom ili časopisom u rukama. U duši sam dete i obožavam da provodim vreme sa svojim vršnjacima koji imaju od 0 do 10-ak godina 🙂

Rad na sebi smatram najvažnijim radom, svim silama se trudim da stvaram smisao iz besmisla i da iz svake situacije izvučem ono najpozitivnije.
Tečno čitam od treće godine života, brzo nakon toga počinjem da pišem dnevnik koji pišem i dan danas.
Ne drži me mesto i uživam u novim saznanjima, a blog je moj kutak za izražavanje misli i iskustava.

Cosmoholic je je nastao u novembru 2013. godine kao posledica moje ljubavi prema kozmetici i još nekih (ne)srećnih okolnosti. Sarađivala sam sa mnogim kozmetičkim brendovima, a kako je vreme prolazilo, poželela sam da pišem o još nekim stvarima koje čine moj život, a nekome mogu koristiti. Pišem isključivo o temama koje su na bilo koji način deo mog iskustva, tako da isprazne teorijske tekstove ovde nećete naći.

Otvorena sam za saradnju, kako sa kozmetičkim, tako i sa drugim brendovima i za to mi se možete obratiti na mail andjelija@cosmoholicme.com

Neki od brendova sa kojima sam sarađivala

Saradnica sam na portalu lepotica.rs.

Intervju : https://miss7.24sata.hr/beauty/anelija-aa-cosmoholic-6056

Molim Vas da fotografije sa bloga ne preuzimate bez prethodne konsultacije sa mnom, kao ni tekstove, jer na taj način kršite autorska prava. 

Među mojim postovima ima PR proizvoda što svakako neće uticati na objektivnost recenzije.