Za neke brendove ste možda čuli, za neke možda niste, ali za Niveu, nema sumnje da jeste. 🙂 Brend koji toliko traje, ne može da ne bude kvalitetan. Lično, obožavam Niveu. Ustvari, ne znam nikog ko je ne obožava , bar nešto iz njenog asortimana. Proizvodi na slici su oni koje trenutno imam, a potrošila sam i na tone drugih, kao i cela moja porodica. 🙂

Nivea soft i Nivea creme

Nivea Creme, hidratantna krema, kažu za sve tipove kože, ja bih rekla da za masnu nije, moja je mešovita i namažem je ponekad uveče na lice, čisto da me mine želja, inače se sijam kao disko kugla. 🙂 Ova krema mi stoji na radnom stolu i mackam je stalno, na ruke, usne. Obožavam njen miris, tipična Nivea! Mislim da ovu kremu svako treba da ima u svojoj kolekciji. Obožavam one limited edition ove creme, sa raznim sličicama, jedva čekam da izbace nešto novo 🙂
Nivea soft, odlična kremica za sve one koji nemaju zahtevnu kožu. Dok mi se koža nije mastila ( o tome u nekom drugom postu ), leti sam koristila nju, zimi Niveu Creme, pošto je Soft manje masna od Creme, brže upija i nekako mi je lakša, baš za leto. Odlična je podloga za puder.
Evo i sastojaka ovih kremica.

Još dva, meni draga proizvoda u paru :)))

Nivea Body milk, klasično, nadaleko poznato, plavo mleko za telo. Kao što na pakovanju piše, namenjenoj je suvoj i vrlo suvoj koži. Za razliku od masne kože lica, koža tela mi je suva, tako da mi je ovo mleko odlično. Tekstura mu je poprilično masna, tako da mi treba malo više vremena da se izmackam, ali se isplati. Lepo nahrani kožu i hidrira je. Za moj ukus, miris je vrlo prijatan, neutralan, ali dugotrajan, ostaje na pidžami ( to mi je kao neko merilo za mleka i losione :)). Planiram da probam in shower varijantu ovog mleka, ali nikako da stigne na red 🙂

Nivea Body Smooth Sensation , ovo mleko je moja mama dobila, ali sam ja, naravno, morala da ga isprobam.  Namenjeno je takođe suvoj koži, ali ne i vrlo suvoj kao plavo, tako da je i manje masno od njega. Ne umem da opišem na šta miriše, ne na klasičan shea puter, ali je blag i prijatan miris. Fino se razmazuje, još bolje od plavog, samim tim što je ređe. Evo i poleđine pakovanja.

 Pređimo malo na kupanje 🙂  

Ove četiri gela za tuširanje trenutno imam, ali mislim da sam ih sve probala i apsolutno svakim bila zadovoljna, iako mi je koža suva i osetljiva. Nivea Diamond Touch ima kremasto-uljanu strukturu, odlično hidrira i čini kožu mekom i glatkom. Hranljiviji je od ostalih, tačnije od ovih čisto gelastih. Ukoliko vam koža nije suva, nećete imati problema ni da ne namažete mleko nakon tuširanja sa njom.  Nivea Angel Star miriše na maline i podseća me na more jer sam ga i tamo koristila 🙂 Kao i mleko za telo koje mi je za leto odgovaralo, brzo upija i miriše voćno. Ovo je zapravo krema za tuširanje, neguje negde između kremastog ulja i gela.
Nivea Powerfruit Relax i Refresh , lagani, voćni gelovi za tuširanje, kod njih mi se najviše sviđa miris, moju suvu kožu ne neguju dovoljno, ali je i ne isušuju dodatno, što je veliki plus za mene, kad su gelovi u pitanju. Jedino što zameram ovim gelovima jeste pakovanje, koje se menja od vode i vlage, vidite na slici kako je beličasto, a ne skroz providno.
Evo i poleđine.Možda sam šašava, ali obožavam ovakve tekstove na proizvodima, maltene me ubede da kupim isti. :))) P.S. Welcome sunshine krema za kupanje je prepredivna, ako volite kokos, onda je za vas pun pogodak!

 I još malo higijene 🙂 

Nivea Creme Soft Sapun Volim i ostale njihove sapune, ali ovaj obožavam! Kao što piše na pakovanju, stvarno je kremast, koristim ga za ruke i ne isušuje ih ni najmanje. A tek što mirišeeeee! Neutralno, ali jako, celo kupatilo mi miriše od njega. 🙂 Bude često na akciji, ona varijanta po šest komada, pa se fino obezbedim.

Nivea Aqua Effect Cleansing Mousse, kao što se vidi na slici, ovu penu sam skoro potrošila. Kupila sam je letos, trebalo mi je nešto baš blago, da mogu da se umivam sto puta na dan bez bojazni da ću i masnu kožu isušiti 🙂 Predivno miriše, nežno i blago, pravi dobru penu i odlično čisti lice. Nažalost, u redovnoj nezi, mom licu ne odgovara jer ne matira, što je i logično jer nije namenjeno mom tipu kože, već objasnih zašto sam je kupila. Sve u svemu, odlično čisti i blaga je, tako da mislim da će suvoj i osetljivoj koži, za koju je i namenjeno, odgovarati. Postoji i za normalnu, u plavoj bočici.
I poslednji proizvod 🙂 

Nivea Shine Finish Diamond Gloss, ovu vrlo korisnu i praktičnu stvarčicu mi je preporučila drugarica, kada sam je pitala kako joj kosa toliko sija i frizura stoji bez obzira na vremenske nepogode 🙂
Obožavam roze boju i ovaj pomalo fensi fazon, često kupim proizvod samo zbog pakovanja, međutim, uz ovo sam dobila i veliku korist. Kao što sam naziv finish kaže, ova prskalica se koristi posle feniranja, nakon formiranja frizure. Efekat bih možda mogla da uporedim sa efektom laka za kosu, mada nema tu “težinu” kao lak za kosu, niti se lepi, samo sija i čini da frizura traje i trajeeeeeeee, i po kiši i snegu!
To bi bilo to, u narednom postu, nega usana od Nivee! 😉

8 thoughts on “All about NIVEA :)”

    1. Meni se kosa masti brzinom svetlosti, ako mi ruke priđu kosi, kraj, ali je ova prskalica nimalo dodatno ne masti, samo mnogo bolje izgleda dok je čista (otprilike 48 h 🙂 🙂 Hvala ti! 🙂 Tek sam počela sa blogovanjem, pa mi svaka pohvala punooo znači! :)))

  1. Pa ti baš voliš Nivea proizvode 🙂 Nekako svi imamo Nivea fazu i mislim da je malo onih koji nisu probali bar nešto od Nivee. Ja nisam izuzetak i ja volim Niveu 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

four − 3 =