Danas vam pišem o jednom od najboljih proizvoda koje sam “otkrila” u poslednje vreme. Naime,
ja nemam problematičnu kožu, nemam ništa posebno što bi trebalo
prekriti, ali se ipak dešava da mi povremeno izađu bubuljice posred nosa
kao sad na primer (grrrrrr), bradi, čelu… I to uglavnom budu one upaljene, velike i crvene bubuljice. Već sam pisala o NYX HD Photogenic korektoru koji
je apsolutno fenomenalan za hajlajt, kao i za prikrivanje blagog
crvenila, nakon njega mi lice zaista izgleda kao kod lutke, ali te veće i
upaljene bubuljice mi ne prikriva dovoljno. Od sline muke sam kopala po
internetu, tražila, gledala swatch-eve raznih korektora i na kraju se
odlučila za Artedeco Camouflage Cream.
     

Krenuću od mana, jedino što mu zameram jeste pakovanje, maže se neviđeno i koliko god ga čistim, opet se umaže. Valjda zato što je gust, pa ne može lepo ni da se očisti. Više i ne obraćam pažnju na to.
I na ovoj slici vidite koliko je zapravo gust. Inače je u čvrstom stanju i nanosi se tako što ga prvo namažete na ruku kako bi se “rastopio” u dodiru sa kožom.

Namerno sam stavila deblji sloj, kako biste videli gustinu. Kao što vidite, moja nijansa je izuzetno svetla jer sam ga kupila u proleće kada sam bila kao sir 🙂 Sada ću vam slikovito pokazati šta ovaj korektor radi.

Moja gola ruka
        

Mislim da se lepo vidi koliko mu je fenomenalna pokrivna moć! Vena se maltene i ne vidi. A prekriva i tetovaže (provereno).
Nanosim ga četkicom marke Cala (Alexandar Cosmetics):

Ja ga ne koristim redovno, samo kada imam te veće bubuljice, ali ukoliko imate većih nepravilnosti, probajte, ovaj korektor prekriva šta god poželite! I vodite računa da ga lepo izblendate (utrljate) kako vam ne bi ostajali pečati koji se vide i preko pudera.

Možete ga kupiti u Jasminu, po ceni od 869 din.

Koji je vaš omiljeni korektor? 🙂

14 thoughts on “Artdeco Camouflage Cream/Kamuflažni krem korektor”

  1. Bice uskoro u #BloggersMadeMeDoIt izdanju, izgleda ste se sve dogovorile da me naterate da ga kupim! Izgleda divno, pakovanje je onako bezveze ali sta je tu je, sve dok je proizvod dobar…

  2. Odličan proizvod i koliko se sporo troši i koliko slabo koristim, mislim da će ubrzo biti vrijeme za rastanak i novo pakovanje 🙂 Nešto što svakako treba imati pri ruci.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

fifteen + nineteen =