Još jedan u nizu tag postova koji brzinom svetlosti kruže blogosferom 🙂 Za ovaj post me je tagovala Tijana sa bloga Sreća je zdravlje i moram priznati da mi se dopada više od svih ostalih, volim da pišem o omiljenim stvarima, a kako par meseci nisam pisala mesečne favorite, ovakav post mi je baš trebao 🙂 Pa, evo šta sam to najviše volela ove jeseni.

Omiljeni proizvod za kosu ove jeseni?

               
Ubedljivo Orofluido ulje za kosu. Koristim ga malo više od mesec dana i stvarno je fenomenalan proizvod. Šta ćete misliti ako vam kažem da sam pokisla, a kosa mi je ostala normalna?! Ukoliko želite detaljnu recenziju, vičite.

Omiljeni karmin ove jeseni?
   

Iako se za jesen vezuju tamnije nijanse, ja sam kao i uvek naopaka :)) pa sam ubedljivo najviše koristila NYX Jumbo Pencil u nijansi Honey Nectar. Ovako izgleda na meni, fotošop ne umem da koristim, tako da imate pozdrav i od moje bubuljice 😀
   
Omiljeni proizvod za obraze?

Uh, teško pitanje… Koristila sam rumenila naizmenično, tako da nijedno ne bih mogla da izdvojim. Generalno, NYX Baked Blush i rumenila iz Too Faced Everything Nice seta. Kombinovala sam roze i breskvasta.

Paleta senki koju najviše koristim?

Godinama koristim Avon True Colour senke u nijansi Mocha Latte, a sad sam malo prešla na Too faced. Obe varijante su neutralne, retko mažem boje na očima… Više volim da naglasim usne.

Omiljeni parfem ove jeseni?
       

Alien <3 Spada u “teže” parfeme, i uglavnom ga svi koristite u jesen i zimu, ja sam i celog leta 🙂

Lak koji mi je najčešće na noktima?

Godinama idem kod kozmetičarke i stavljam gel, tako da ih esktremno retko sama mažem. A trenutno imam frenč sa zlatno-bež šljokicama, ovaj sa slike.

Omiljeni odevni predmet ove jeseni?

To su ubedljivo džemperi. Počela sam da ih nosim pre dve-tri godine i sad se neprestano pitam – zašto ranije nisam?! Volim ih, volim kako izgledaju, a i kako greju 🙂

Omiljeni detalj ili aksesoar?

Uvek jedva čekam zimu da bih se sita nanosila kapa i šalova. Obožavam da ih nosim, a kačket kape sam prošle godine nosila i do maja (stalno su neke kiše padale i bilo je prilično hladno). A i s obzirom da mi se kosa baš brzo masti, kapa mi je spas :))

Omiljena boja?
   

Kod mene ovo nema veze sa godišnjim dobom, uvek najviše volim roze, sve nijanse. Da li je dovoljno da vam kažem da imam dva roze kaputića, tj. u dve nijanse? 😀  Od ovih “neutralnijih” volim bež, braon. Mada, i crnu, ali je izbegavam jer sam uhvatila sebe da se “zacrnim” cela.

To bi bilo to što se ovog tag posta tiče, neću tagovati nikog jer su skoro svi već tagovani, a i ja sam prilično okasnila, Tijana me je tagovala još početkom meseca. Pa, ukoliko želite, napišite mi u komentarima koji su vaši jesenji favoriti, volela bih da čujem 🙂

10 thoughts on “Autumn Favourites”

  1. Imam i ja roza-ciklama kaputic, eno ga u nekom od mojih postova. Jedno vrijeme ga nisam nosila pa sam ga sad opet izvukla iz zaborava.
    Alien i ako mene pitas moze ljeti. Ma on moze uvijek. Jos da imam jedno pola litre godisnje da se njime polijevam, bilo bi bajno. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

18 − 2 =