Avon proizode volim i koristim baš dugo, od kad sam počela da se šminkam. I zaista sam retko kad bila razočarna. Naravno, neke proizvode volim više, neke manje, što zavisi i od mojih potreba i želja. Ove olovčice mi spadaju u top 5 Avonovih proizvoda, defitivno. Od kad sam prvu kupila, nisam se zaustavljala, sve sam boje isprobala, a ove koje vidite na slici, imam trenutno. Prva olovka, odozgo na dole je Glimmerstick Chromes, nijansa Ultra Violet. Za razliku od ostalih, ova nijansa nema šljokice u sebi već je metalik. Izašla je nešto kasnije od Diamonds kolekcije. Od svih mi se ona najmanje sviđa, ove sa šljokicama su mi lepše, ali joj to ne umanjuje kvalitet. Odlično se maže, ne razmazuje se nimalo. Čak ni na mojim masnjikavim kapcima. Izuzetno je postojana, nema potrebe za prepravljanjem, stoji mi i po 12 sati bez mrdanja.      
                             

                                        Evo svih nijansi na dnevnom svetlu.

                          

           S leva na desno, Glimmerstick Chrome Ultra Violet, Glimmerstick Diamonds Sparkling Silver (siva nijansa sa šljokicama) , Glimmerstick Diamonds Esmerad Glow (tamno zelena nijansa sa nešto manje šljokica), Glimmerstick Diamond Twilight Sparkle (tamno plava nijansa sa dosta šljokica). O kvalitetu svake ponaosob, neću pričati jer za sve važi isto što i za prvu. Što se nijansi tiče, svaka je lepa na svoj način, meni je omiljena plava 🙂 Imala sam i ljubičastu, tamno sivu, braon…
    Ono što me najviše oduševljava kod ovih olovki je kako izgledaju ispod neonskog svetla, kao i sa blicem 🙂 Evo sličice ( neonsko svetlo)

                     

Gledajte kako šljašte :))

Vrlo su praktične za korišćenje, ne režu se, često stavim samo njih
kad nemam dovoljno vremena da mažem senku. Odlično su pigmentovane, nisu “drvene bojice”, što bi moja drugarica rekla :D, ne morate sto puta da prelazite da bi boja lepo izgledala. Sve u svemu, odličan low budget proizvod.

Evo i sličice kako Twilight Sparkle izgleda na mojim očima, uz plava sočiva 🙂

                  

12 thoughts on “Avon Glimmerstick Eye Liner”

 1. Divniii su lajneri, ne znam koji mi se vise svidja! 🙂 Jao, ja imam problem sa kataloskom prodajom, prosto ne mogu da se odlucim za nesto dok to ne vidim uzivo… mozda ipak narucim neki, stvarno su divni. 🙂 Sad ostaje samo problem koju boju izabratiiii. 😀

 2. Hehe… slicica je dobra. Ultra violet i twilight sparkle su mi najleeeepse. Nisam ni obratila paznju na ove olovcice, iako mi je drugarica rekla da je odusevljena crnom sa sljokicama. Super su!

  1. Rugala sam se tu, pa sam morala da je isečem :))
   Ova ljubičasta je metalik, da vidiš tek sa šljokicama kakva je! E ja samo crnu nisam imala 🙂 Twilight sparkle mi je omiljena, iako se generalno retko šminkam na plavo 🙂

  1. Nosila sam ih u tom periodu, pre par godina, sada vise ne, posto nemam toliku dioptriju za sociva, a oci su mi osetljive… 🙁 Nosim ih samo kad pozelim boju da promenim :))

  1. Black ice, smokey diamond, midnight sky i brown sugar. Mogla bih post da im posvetim :D, u sledećem katalogu su na akciji, uzeću obavezno Twilight Sparkle valjda će mi biti ok :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

eighteen − eighteen =