Kao što sam napomenula na fejsbuk stranici, narednih nekoliko postova će biti o preparativi, zbog tehničkih problema 🙂 Današnji post sam posvetila Fennel jogurtima za telo.Imali ste prilike da vidite da obožavam Fennel Shea butter, čak se i našao u mojim godišnjim favoritima. Međutim, Shea sam i otkrila zahvlajujući jogurtima 🙂 Kako sam prilično slaba na mazalice za telo, kada sam videla ove dve predivne kutije i ove “jestive” sličice na njima, znala sam da ću ih odmah uzeti! Da li su zadovoljili moja očekivanja, videćete u nastavku 🙂

Fennel Body Yogurt Cholocate Chip Cookie Da li ste nekada pomirisali ovo? Ako niste, moj vam je savet da to uradite! Osim ako ste na dijeti, onda bolje nemojte 🙂 Slobodno mogu da kažem da je ovo jedan od najlepših mirisa koji sam ikada osetila. Baš miriše na čokoladne kolačiće! 🙂 Miris je prilično dugotrajan. Počela sam sa opisom mirisa jer je to ono što me najviše oduševljava kod ovog proizvoda. Što se nege tiče, nije zadiviljujuća. Blago hidrira, ali je to nedovoljno za moju suvu kožu, tako da ga mažem leti ili samo kada želim da mirišem na čokoladne kolačiće 🙂 Tekstura je drugačija od svih mazalica koje sam imala. Videćete na narednoj slici.

         

Liči na puding, a tako se i ponaša. Pomalo je “ljigav” :D, baš kao puding. Fino se razmazuje i brzo upija, nema bojazni da će vam odeća biti umrljana ili da ćete se ulepiti.

        

Fennel Body Yogurt Strawberry Ice Cream Sve što sam napisala za prethodni, važi i za ovaj. Osim teksture ( videćete sliku ). Miris je totalno jestiv i realan! 🙂 Pravi sladoled od jagode.

                

           

Kao što vidite, nema “puding teksturu” kao čokoladni, ali je iste gustine, podjednako dobro se razmazuje.

        Sve u svemu, ukoliko želite mazalicu za telo od koje ćete mirisati tako da neko poželi da vas pojede 🙂 , onda su ovi jogurti pravi izbor za vas. Pored mirisa, mene oduševljava i pakovanje. Imaju čak i jogurte sa mirisom pite od bundeve, pite od kokosa, i njih planiram da isprobam. Međutim, ako vam je koža suva i treba joj jača nega, ne verujem da će vam pomoći. U tom slučaju se opredelite za Shea buter koji savršeno neguje.

Do narednog posta :*

13 thoughts on “Fennel Body Yogurt : Chocolate Chip Cookie & Strawberry Ice Cream”

  1. Super mirisljavi!!! Ja moj od sladoleda sa jagodicama jos nisam probala. Mislim,mazala.. 😀 Uskoro cu. :))) Super post!!! I znam sta da ocekujem… :)))

    1. Mislim da nemaju testere za yogurte :/ Probaj obavezno ako voliš takve mirise 🙂 Ja idem sutra do Rode da potražim ovaj sa pitom od bundeve, iako zuči prilično čudno, da se mažem pitom od bundeve :)))

    2. To ti je super, još ako imaju za svaki, odlično, ne možeš da se pređeš kad je miris u pitanju 🙂
      Kod mene ima u ponekom Lilly-ju i to za poneki buter 🙁 Moraću po Beogradu da potražim

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

two × 2 =