Kupila sam ovih dana par stvarčica, pa da podelim to sa vama 🙂

Ziaja losion za telo, krema za tuširanje i krema za ruke

Ovi proizvodi su toliko hvaljeni na blogovima, da nisam odolela da ne probam nešto! Biće detaljne recenzije, za ovih par dana, mogu samo da vam kažem da mirišu predivno i da mi pidžama miriše na čokoladu :))

Pantenol krem i mast 
                         
O Pantenolu, konkretno o masti sam pisala u postu o nezi usana, ali ga koristim u različite svrhe, gde god mi je suvlja koža. Kremu mažem na obraze, kada mi se perutaju od hladnoće, mast mi je previše masna za tu svrhu.

                                         

           

                                                    Yves Rocher krema za tuširanje

Prvi put sam ušla u Yves Rocher radnju i oduševila se! Šminku nisam toliko ni gledala, ali mazalice, kupke i kremice… Mogla sam da prespavam tu :)) Kada sam ovo čudo pomirisala, znala sam da nema šanse da je ne uzmem, čak sam pitala i za losion, ali mi je rečeno da ne postoji losion iz te kolekcije 🙁 Miris je prepredivan, miriše na pravu kafu, kapućino. O kvalitetu ću kada je malo bolje isprobam, još je rano za zaključke.

                                     

Sapun od kozjeg mleka sa dodatkom biljnog uglja 

Već sam pisala o kozjem sapunu i najavila sam da i ovaj planiram da probam,bio mi je zanimljiv ovako crn 🙂

                                       

             

Kozji sapun sa dodatkom nevena

Pošto je zima stigla, moji obrazi se suše, uzela sam i ovaj, preporučuje se za suvu kožu sklonu perutanju, moja drugarica ga hvali, pa ćemo videti.

Vazelin O njemu sam takođe pisala, koristim ga otprilike u iste svrhe kao i pantenol.

Gel za dezinfekciju i suvo pranje ruku

Bez ovog ne mogu da živim, posebno kada sam u Beogradu, hvatanje za šipku u prevozu mi mnogo teško pada 🙁 Naravno, smatram da vodu i sapun ne može da zameni apsolutno ništa, ali mi je za prvu pomoć odlično.

Sad par nekozmetičkih stvarčica, koje želim da podelim sa vama 🙂

Profisismo eterično ulje 

Miriše na cimet koji obožavam <3 Stavljam ga u neku aroma lampu koju se ne sećam ni kada sam kupila, ali mi miriše cela soba na cimet, više od mirišljavih sveća. Ako volite cimet, obavezno probajte 🙂

                                                                Voćni čaj Pina Colada 

Ovaj čaj sam snimila na Instagramu kod jedne predivne blogerke 🙂 i čim sam videla da piše Pina Colada, znala sam da ću ga kupiti, to mi je omiljeni koktel 🙂 Ukus i miris ovog čaja ne mogu rečima da vam opišem, morate da probate, ja svim čulima uživam u njemu! 🙂

                             

Ovako izgleda kada se procedi… Mljac!

Cediljka za čaj

Do sad sam najčešće pila filter čajeve, pa mi ova stvarčica nije potrebna, uzela sam je zbog gorepomenutog čaja i baš je praktična, nema bojazni da će listići ostati.

I to bi bilo to, za sad 🙂 :*

18 thoughts on “New in #3”

  1. Nisam ni znala da postoji ovo eterično ulje sa cimetom, jedva čekam sutra da ga kupim.
    Kad god sam išla do Yves Rochera nije mi palo na pamet da pomirišem ovu kupku, sutra idem do tamo da kupim ona njihova labela iz novogodišnje kolekcije, ako mi se i ovo svidi, ti ćeš biti kriva za moj bankrot! 😀

    1. Postoji, postoji :)) I miris je pravi cimet,nema ni mrvicu vestackog… Ja sam pomirisala neka labela i nisu mi se svidela 🙁 ali zato kupke, sve pronjuskaj! 🙂 Pa cemo zajedno da kukamo zbog bankrota :))

    2. Zahvalila ti se puno pošto je planirala da kupi ovih dana istu takvu samo je našla za 450 dinara. 🙂
      Inače, ovo eterično je predobro. Da nije tebe ne bi mi cela soba mirisala na cimet danas. :*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

19 − 6 =