Dugo sam tragala za kvalitetnim, masnim olovkama za oči, sve dok NYX nije stigao kod nas. Isprobavala sam razne, ali bi mi se svaka preslikavala i izazivala reakciju očiju, pošto su mi prilično osetljive. Sve, osim ovih. Prvo sam kupila crnu i braon, zatim ljubičastu i yogurt, i na kraju najvoljeniju MILK! Nju sam prvu planirala, ali je nije bilo, pa sam čekala da stigne. I od tad ne izlazi iz mog mini nesesera gde držim šminku koju koristim pri svakom šminkanju. Sve ove olovke mogu poslužiti i kao senke za oči, a Milk i kao baza za senku, za šta je ja koristim svaki put kad stavim senku, samo ću vam reći da čini čuda! Boja senke bude intenzivnija kada stavim Milk, a sama senka je daleko postojanija nego bez baze, probala sam čak i sa nekim prilično nepostojanim senkama i deluje. Takođe, koristim je i za waterline i stoji dok ne skinem šminku, a do sad mi je svaka bela olovka izazivala suzenje očiju. O tome koliko su pigmentovane, neću ni da vam pričam, videćete sami.

S leva, na desno, Milk, Yogurt, Purple Velvet, Dark Brown, Black Bean, na dnevnom svetlu

               

Isti redosled, neonsko svetlo

Uprokos tome što su moji kapci masnjikavi, ove olovke traju i traju… Odlične su i u kombinaciji sa klasičnim senkama za oči.

I evo svake ponaosob 🙂

Evo i sastava koga zanima 🙂

Ove olovke možete kupiti poručiti na ovom sajtu  ili ih kupiti u prodavnicama gde drže Alexandar Cosmetics, zavisi u kom ste gradu. Cena je 400 dinara.

Da li ste probale ove olovke, kako vam se čine? 🙂
.

15 thoughts on “NYX Jumbo Eye Pencils”

    1. Ja sam se prvo čudila zašto se svi toliko oduševljavaju sa Milk, ali kad sam je kupila, shvatila sam u potpunosti :))) Posle Milk, najviše volim i koristim Dark Brown, odlična je, obe da uzmeš :)))

    1. Ja nešto najmanje volim Yogurt, kad sam je kupila, učinilo mi se da je svetlija :/ A Purple je super, kao i ostale,drečave boje su im odlične, moram još neku da uzmem 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 × 3 =