Iako pomama za Kylie Jenner usnama polako prolazi, ja mogu da joj zahvalim na tome što me je inspirisala na isprobavanje nekih nijansi koje inače verovatno ne bih probala, a danas ih rado nosim. Kako su svi nagađali koje je to ona nijanse koristila i mešala, došla sam na ideju da i sama počnem da mešam ruževe i tako pravim nove nijanse, ionako mi ih nikad nije dosta 🙂 Tako sam sasvim slučajno, došla do nijanse koju ću vam danas pokazati. Da bih nju dobila, kombinovala sam NYX Lip Pencil Mauve, NYX Suede Sandstorm i NYX Matte Lipstick Whipped Caviar. Pre nego što dođem do kranje nijanse, napisaću par reči o svakom od proizvoda.

 

NYX olovke za usne sam već pominjala, nešto su tvrđe teksture, ali ipak mogu da se nose i samostalno ukoliko vam usne nisu suve. Pigmentovane su, ne razmazuju se ima ih u različitim nijansama, od tamnih, preko drečavih do nude. Mauve je odlična u kombinaciji sa Whipped Caviarom, tako sam je najčešće i nosila dok nisam imala i Suede, ili samo sa balzamom za usne preko.

Već sam pisala nekoliko postova sa različitim nijansama NYX Matte Lipstick-a, tako da ću sada samo ponoviti da su mi među najdražim mat ruževima, volim njihovu teksturu, pigmentaciju i postojanost, tako da malo malo, pa ubacim neku novu nijansu, a i sami često izbacuju nove tako da nikad ne stignem da ih skupim sve. Whipped Caviar opisuju kao boju šljive i ona mi je definitivno jedna od najdražih.

NYX Suede ruževi su nešto noviji i ovo je jedina nijansa koju imam od njih. Tečniji je od svih ostalih NYX koje imam, ali ne i manje pigmentovan. Kao što vidite na slici, ima odličnu i vrlo preciznu četkicu što je posebno bitno za tamnije i drečavije nijanse. Treba mu malo vremena da se osuši u mat, ali kad se osuši, nema mrdanja. Prijatan mi je na usnama i ne ističe suve delove, što nije retkost kada su u pitanju mat ruževi.

A ovako izgleda kombinacija sve tri, tačnije prvo olovka, zatim Whipped Caviar i na kraju Suede.

Sama Sandstorm nijansa mi je na usnama pomalo “mrtva” dok mi je Whipped Caviar topliji i kombinacija ova dva tj. tri sa olovkom, mi se definitivno najviše dopada.

Kako vam se čini ova kombinacija? Da li i vi mešate ruževe? 🙂

6 thoughts on “NYX Mauve Brown Lips: Lip Pencil Mauve, Suede Sandstorm & Whipped Caviar”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

18 + six =