*slika je preuzeta sa interneta

Pre nego što počnem da pišem o proizvodu čije ime stoji u naslovu, reći ću vam par reči o hajlajterima. Pretpostavljam da većina vas i ne zna šta je to, baš kao što ni ja nisam znala do skoro. Hajlajter može biti u kamenom obliku, tečnom, u stiku… Ja koristim kameni. Čemu hajlajter zapravo služi… Prosto rečeno, za posvetljivanje tj. naglašavanje određenih delova lica kako bi izgledalo svežije, odmornije, uz to i ističe crte lica.
Hajlajter se nanosi kada završite šminkanje, na već matirano lice, nakon pudera u kamenu ili tečnog pudera, zavisi šta koristite. U poslednje vreme me često pitaju koji puder koristim, kad mi je tako čisto i glatko lice. Poenta je da nije poenta 🙂 samo u puderu već i u prajmeru, korektoru i na kraju u bronzeru i hajlajteru koji zaista dau posebnu čar kompletnom makeup-u. Na slici iznad možete videti gde se nanosi hajlajter. Ukoliko na tim mestima imate bubuljice, crvenilo ili bilo šta što bi trebalo da se prekrije, ne stavljajte na ta mesta hajlajter, zato što je njegova uloga zapravo da istakne određene delove lica. A pretpostavljam da ne želite da istaknete bubuljicu! :))

*slika je preuzeta sa interneta

Na sličici iznad imate sve detaljno objašnjeno.

                     

Ja ću vam danas pisati o najboljem hajlajteru koji sam probala, a to je NYX Sunkissed! Njega sam dobila na poklon od Alexandar Cosmetics-a i još uvek ga nema u prodaji, biće ga nakon sajma.

Prvo što sam pomislila kada sam videla nijanse je da će ovo biti pretamno za hajlajt… Međutim! Prevarila sam se. Ne mogu da vam opišem koliko divno izgleda na licu! Zvučaću kao reklama, ali zaista za sekundu da poseban šmek čitavom licu. Kad je hajlajter u pitanju, vodim se onim “manje je više”, ipak ne želim da budem pokretna reklama, a sa ovim čudom je to i nemoguće. Sija taman onoliko da ne prelazi granicu dobrog ukusa 🙂

Ovde možete videti koliko je zapravo diskretan. A ako ga probate, shvatićete koliko je uz to, fenomenalan! Odlično se blenda, tako da ravnomerno ostane na licu.

Dolazi u pakovanju od 12 grama što je i više nego dovoljno za ovakav tip proizvoda. Trajaće mi čitavu večnost. Ovde možete videti i sastav, ukoliko se razumete i ukoliko vas zanima 🙂  U donjem desnom uglu možete videti i standardno NYX Cruelty free.

Ukoliko ste početnik u korišćenju hajlajtera, iskreno vam preporučujem ovaj proizvod jer sam sigurna da nećete preterati i da ćete izgledati odlično! 🙂 A i ako ste stručnjak… probajte 🙂 Oduševljenje je mala reč za ono što mislim o ovom čudu!

Jedan sunkiss za sve :))) :*

16 thoughts on “NYX Radiant Finishing Powder in Sunkissed”

  1. Ovo sam cekala :))))

    Bas mi je drago sto si zadovoljna jer se i meni ovaj highlight. dopao na oko
    ali kako se jos nije pojavio u prodavnicama – nisam imala priliku da ga probam.

    Dopada mi se bas ta nijansa, jer nije prejaka i mogu je koristi oni sa svetlim tenom, poput mene.

    Pozdrav. 🙂

  2. Cao draga moja:-) Divna recenzija…. i meni se na prvi pogled ucinilo da su pretamne boje, ali vidim na tvojoj ruci da je ok!! Zanima me da li znas hoce li ga biti za kupiti na Sajmu kozmetike?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

four × three =