Hvala devojkama koje su me tagovale ( Anin Avon kutak  i Kozmetička svaštarica ), ali već osećam da će mi ovo biti nešto najmučnije. Najviše na svetu mrzim kada nešto “moram”, posebno da se silim na trošenje određenih proizvoda koje inače volim da menjam, kombinujem… Ali, pošto se tag kao kumstvo ne odbija :D, nekako sam uspela da odaberem par proizvoda koji su mi već pri kraju i za koje mislim da postoje šanse da ih potrošim u skorije vreme. Poeću od  Loreal micelarne vode, vidite na slici koliko je ostalo, a kako se brzo troši, računam da će mi ona biti najmanji problem. 

Essence puder u kamenu, neko vreme sam ga aktivno trošila, onda sam prestala i u ovom je stanju skoro godinu dana. Red bi bio da ga potrošim, bar na T zonu, pošto su mi obrazi suvi.
NYX korektor, trošim ih prilično brzo u poslednje vreme, volim ih, ali želim da probam i Aurine Cover me, tj. kupim, već sam probala 🙂

Pored svih šezdesetak balzama za usne, u životu nisam nijedan potrošila više od ovog Sebameda. Pritom mi nije jedan od najboljih, ne znam ni zašto sam njega najviše trošila… Verovatno zato što mi stoji u džepu od jakne u kojoj šetam uveče, pa sam maltene svaki put njega mazala. Vreme je da se vratim na redovne šetnje 😀 i potrošim ovo.

Estar Eye gel  koji ja koristim za celo lice, slika je nastala pre desetak dana, tako da je sada još više potrošen. Moram priznati da u trošenju ovog proizvoda prilično uživam, iako ga koristim mesecima, i obećala sam sebi da ću ga potrošti do poslednje kapi.
Mixa kremu za ruke želim da potrošim zato što sam ih u poslednje vreme nagomilala i nijednu ne trošim kako treba.

I to bi bilo to, iskeno se nadam da će ovi proizvodi do proleća da završe u Empties-u :))


Da li ste koristile neki od ovih proizvoda? 🙂

17 thoughts on “Potroši do proleća”

    1. Prvi tag koji sam dobila je bio sa 6 proizvoda, tad sam islikala i posle me mrzelo da dodajem xD A ruku na srce, jedva sam i ovo odvojila :/ Kakoćeš ti 10?!!! 😀 Trošim i dekorativu, tj. određene proizvode, tipa korektor, olovka za obrve, maskara, puder redovno trošim, ali ostalo… hm 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + four =