Danas ću vam pisati o prvom PR proizvodu koji sam dobila od Studio 22. Reč je o W7 Super Pout sjaju za usne. Ukoliko ne znate, W7 je britanski brend, a uvozi ih Glam d.o.o KLIK na čijem sajtu možete videti kompletan asortiman. Naime, sjaj sam dobila pre izvesnog vremena, ali zbog problema sa aparatom koji sam imala, nisam uspela ranije da uslikam sve, tako da sam taman imala dovoljno vremena da ga ljudski isprobam 🙂 Nijansa koja mi je pripala je baš onakva kakvu bih i sama odabrala. Naglasila bih da to što je reč o PR proizvodu, apsolutno ne utiče na moje mišljenje o istom. Pišem isključivo svoje impresije u vezi njega.  

             

Kao što vidite, reč je o sjaju za volumen usana. Inače, ne verujem u to da nam bilo kakav sjaj može napraviti izgled silikonskih usana, ali da deluju vizuelno punije mogu i ovaj sjaj zaista to radi! Ono što obeća, to i ispuni 🙂 Ima visok sjaj i to doprinosi punijem izgledu. Ja sa svojim punim usnama izgledam kao da se pućim :), verujem da bi devojkama sa tankim usnama savršeno pristajao, posebno bledo roze nijanse, kojih ima u ponudi. Što se tiče postojanosti, u rangu je sa prosečnim sjajevima za usne. Nije dugotrajan poput ruževa, ali stoji par sati bez problema, razmazivanja, skupljanja u uglovima usana i slično. Nema nikakav miris, što meni ne znači puno, naglašavam to jer znam da ima žena kojima smeta miris ruža, sjaja. Što se moje nijanse tiče, reč je o Poppy La La:

Ovde možete videti i sastav ako vas zanima, kao i militražu. Ne znam kako bih opisala ovu nijansu… Možda je kameleon najbolja reč 🙂 Od krv crvene do crvene sa primesama fuksije… Zato sam uslikala nekoliko slika, na različitim svetlostima, da biste videli o čemu vam pričam.

Sobno svetlo i blic, lepo se vidi koliko sija! 🙂
      

Na dvenoj svetlosti i ne baš sunčanom danu… Krv crvena!
     

A kada malo pomerim ruku, već izgleda tamnije i presijava se na mrvicu drugačiju boju… Na ovim slikama, pored nijanse, možete videti i teksturu sjaja. Nije redak, vodenast, jako je pigmentovan i ne lepi se. To mi je prvi kriterijum za kvalitetan sjaj. I ono što mi je najzanimljvije kod ovog proizvoda jeste:

četkica! Veća nego kod bilo kog sjaja koji sam imala. Jako mekana i odlično raspoređuje sjaj po usnama, tako da ga svuda ima podjednako. A za efekat još punijih usana, stavite ga malo više po sredini usana 😉 Zagledajte malo četkicu, videćete kako se primećuju nijanse pink, fuksije… Definitivno sam zaljubljena u ovu nijansu!

Generalno, jako sam zadovoljna ovim sjajem, jedan je od boljih koje sam probala i volela bih da isprobam još neku rozikastu nijansu 🙂

Kako vam se čini, jeste li koristile nešto iz W7 asortimana? 🙂

12 thoughts on “W7 Super Pout Lip Gloss”

    1. Meni je ona velika paleta koja podseća na Naked zapala za oko, sigurno bih je uzela da nisam na "odvikavanju" :)) Ima preeedivnih nude nijansi, ja planiram da uzmem neku pošto mi se boji fiksna proteza ovim jakim xD, a providna je :))

    2. Ja sam u jednom momentu bila spremna da dam za Naked, ali je nisam pronašla u Sephori i brzo nakon toga odustala za potragom :)) A online nisam poručivala, pa sam se plašila da mi ne uvale fejk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

fourteen − 7 =