Današnji post će biti drugačiji od ostalih. Pitala sam na fejsbuk stranici da li biste želeli da vidite moju kolekciju ruževa, bez preteranog pisanja o njima. Tačnije, post u slikama. Pošto ste odgovorili potvrdno, evo slika 🙂 

Imala sam ideju da slike odradim napolju, u snegu ( odatle i ovi ostaci snega :)), međutim, to nije baš izgledalo kako treba, pa sam se vratila na sobnu varijantu. Neke nijanse su realne više, neke manje, u zavisnosti od svetlosti, za neke sam već radila recenzije, tako da ćete moći i to da vidite. Počnimo 🙂

NYX Soft Matte Lip Cream Moji omiljeni ruževi, sve o njima možete pročitati ako kliknete na naziv. Jedino je ovaj sa izlizanim pakovanjem sjajan, ali podjednako kvalitetan.

Sve crvene nijanse. S leva na desno, Avon, Avon, NYX, Oriflame, Avon, Avon

Ovaj sam morala da vam slikam izbliza, oduševljava me! 🙂
       

Roze nijanse. S leva na desno, Golden Rose klik , Rosal, Avon, Avon, Rimmel, Golden Rose

Roze nijanse NYX klik , 3 Don Juan-a klik , Essence

Pink nijanse Golden Rose, Avon, Avon, Don Juan, NYX

Šljivaste nijanse, Avon, Rosal Violet, Rimmel

Koralne nijanse, Don Juan, Avon, Don Juan, Classic

Nude nijanse, svi Golden Rose

I na kraju sam izdvojila meni omiljene nijanse 🙂 S leva na desno, NYX Matte Lipstick in Shocking Pink, Golden Rose 57, Golden Rose 53, Rimmel Pink Blush, Rosal Morning Rose
Za NYX Soft Matte Lip Cream sam rekla da su mi ubedljivo najbolji, od ostalih sam ove izdvojila.

Kako vam se sviđa moja kolekcija? Da li biste želeli posebnu recenziju nekog od ovih ruževa? 🙂

Do narednog posta, :*

30 thoughts on “All my lipsticks”

 1. Pisala sam ogroman post koji je nestao. :(((
  Imaš baš puno ruževa, vau! Zanima me kada sve stigneš da ih koristiš? 😀 Ja ove drečave nijanse nikad ne bih stavila, kao ni crvene, ali tebi sigurno super stoje.
  Najviše bi me zanimala recenzija Avon Ultra Seduction crvenog ruža, čini mi se da se tako zove, ovaj što si ga posebno slikala. 🙂 Imam Avon blog, tako da me to najviše zanima. >E da, i kako ti se čine Color Trend ruževi?
  Rimmel Pink Blush je divna nijansa!
  Predivan post! 🙂 Hvala!

  1. Kako nestao? 🙁 Iskreno, i ne stignem 😀 Meni su drečave omiljene, njih najviše nosim, čak i preko dana :)) Naređenje-izvršenje, biće recenzije 🙂 Color Trend ruževi su me prijatno iznenadili, od te kolekcije nisam puno očekivala, a ispali su i više nego odlični! Ako već nisi, probaj. Slažem se, pink blush baš volim, ide mi i uz neutralno našminkane oči, kao i uz jaču šminku 🙂
   Hvala! 🙂

  2. Kliknula sam objavi i onda je komentar nestao. 😀
   A inače, probala sam CT ruževe.naravno, ipak sam ja predstavnik Avon kompanije. 😀
   Nego, pitam da vidiim kako ti se čine. 🙂
   Zavidim ti na kolekciji ruževa, moja je mnogo manja, sve kao nešto izbegavam da se zatrpavam ruževima. 😀

  1. Takođe, NYX mi je definitivno otkriće godine, svaki proizvod je savršen <3 Soft Matte Lip Cream sam prvo probala od NYX-a i znala sam da ću napraviti kolekciju :))

 2. Super su ti ruzevi, jako lijepe boje. Taman sam te htjela pitati jel ti taj pink Nyx shocking pink, al onda vidim da si ga i izdvojila. On mi je posebno privukao paznju i onaj mramorasti crveni/bordo Avon-bas je super.

 3. Volela bih da vidim recenziju ili bar swatch sljivastog Rimmel ruza, a mogla bi jednom prilikom i da napises grupnu recenziju GR ruzeva jer izgledaju jako lepo na slikama! :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

eighteen − 9 =