Kao što ste verovatno već primetili, u poslednje vreme nisam redovna na blogu. Poslednji post sam napisala pre mesec dana, pre toga takođe post, dva mesečno… Oklonosti su bile takve da ni fizički ni tehnički nisam stizala da pišem, ali sada zvanično obećavam da će se to u narednom periodu promeniti 🙂 U svakom slučaju, na fejsbuk stranici OVDE i Instagramu OVDE sam redovno aktivna, tako da možete da me zapratite ukoliko želite. Da ne dužim više, pređimo na stvar 🙂
Pre nekh mesec dana, na moju adresu je stigao Aura paketić sa novitetima. Jedan od noviteta je upravo Aura tečni iluminator.

 Pretpostavljam da već znate šta su hajlajteri/iluminatori, s obzirom na to koliko se u poslednje vreme bruji o konturisanju lica. Ukoliko ipak ne znate – ilumnator se stavlja na delove lica koje želite da istaknete. Nešto više o tome pročitajte OVDE. Aura iluminatori dolaze u staklenoj bočici od 10 ml, sa pumpicom na vrhu. Meni se jako dopalo, padam na lepa pakovanja uvek 🙂 Prvi put kada sam probala iluminator na ruci, pomislila sam kako je pumpica nepraktična jer izađe dosta proizvoda… Međutim, ispostavilo se da je zapravo to količina koja je potrebna da jagodice zasijaju kako valja 🙂 Ja više volim hajlajtere u kamenu, navikla sam da radim sa njima, tako da sam se iskreno plašila da li ću uopšte znati da ih koristim kako treba. Neko vreme sam koristila tečne, na samom početku, zato što sam smatrala da su lakši za korišćenje. I objektivno – jesu. Nanesete potrebnu količinu na ruku, zatim prstom utapkavate onoliko koliko želite da bude intenzivno. Jedan sloj ovog iluminatora daje diskretan, ali ipak primetan sjaj, idealno za početnike. Ukoliko ipak želite jači intenzitet, odlično se nadograđuje sloj po sloj, a da pritom ne izgleda “pretrpano” kao što ume da bude slučaj sa hajlajterima.

Dolazi u dve nijanse, Sunlight i Glamglow. Sunlight je mrvicu tamnija i toplija, meni idealna za osunčan ten, dok je Glamglow rozikastija i hladnija. Tekstura je srednje gusta, dovoljno retka da se odlično razmazuje, i dovoljno gusta da se ne razliva. Ono što mi je posebno bitno kod svakog proizvoda koji nanosim na lice, pa i hajlajtera, jeste trajnost. Često se našminkam ujutru i ta šminka treba da izdrži ceo dan, a da ne izgleda razmazano i “prljavo”, I tu su ovi iluminatori dobili čistu DESETKU! Od jutra do mraka sijaju isto, bez mrdanja 🙂

Ukoliko ste u potrazi za dobrim hajlajterom, imate moju iskrenu preporuku, čak iako niste dovoljno vešti u nanošenju, sa ovim ćete se lako snaći.
Zahvaljujem se Jeleni sa bloga Dressing Case za fotografije, a pošto nemam sliku kako to izgleda na licu, trknite do Lidije Good morning, gorgeous!

Da li koristite Aurine porizvode, koji su vam omiljeni?

2 thoughts on “Aura Liquid Illuminator”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

fifteen − 8 =