Pre nego što sam napravila poveću pauzu sa blogovanjem, dobila sam jedna oooogroman paket sa Aura proizvodima. Kako sam imala i tehničkih (laptop u kvaru, aparat kod brata) i fizičkih problema (nedostatak vremena), mnogi postovi su ostali nenapisani… Ali, sad se sve rešilo i ja se vraćam redovnom piskaranju, tako da će biti dosta recenzija koje su davno trebale biti napisane 🙂 Aurine olovčice sam pominjala u ovom postu, a danas ću predstaviti i nijanse koje imam. 

Same olovke su odličnog kvaliteta, nisu ni pretvde, pa da mora da se pritisne da ostane trag, a ni premekane, pa da se razmazuju i prebrzo troše. Ja ih najčešće koristim uz ruž, mada mogu i samostalno (osim nekih nijansi). Nisu vodootporne tako da nije slučaj da ne mrdaju po ceo dan, ali im je postojanost sasvim solidna i što je najbitnije, ne “razmrljavaju” se već im se boja skida tako što blede. Na izrazito suvim usnama ne izgledaju baš sjajno i neophodan je kremastiji ruž preko. Ipak to nije do njih, kad mi ispucaju usne, sve osim labela i hidratantnog ruža mi izgleda očajno i neuredno.

Dolaze u 14 nijansi, od kojih ja imam 7.

50 – svetlo kajsijasta nijansa, po meni najbolje teksture, nešto je mekša od ostalih i savršeno se maže. Nosim je uz MAC karmin Runway Hit.

36 – na ruci deluje prilično tamno, dok je na mojim usnama nude. Uglavnom je mešam sa Aurinim bledo roze sjajem za usne.

33 – nešto lošija tekstura od prethodne dve, nosim je tako što pomešam nju i neki blago sjajan balzam za usne. To mi je to go varijanta, kad želim samo malo boje na usnama.

54 – vrišteće narandžasta nijansa koju sam najčešće nosila samostalno pošto više volim mat varijantu, a nemam mat narandžasti ruž.

52 – nijansa vrlo slična MAC Flat Out Fabulous, nosim je samostalno ili uz FOF 🙂

43 – tamnije crvena, savršena uz MAC Ruby Woo, ali i uz Aurin mat Emotional Impact 712. (slika ispod)

34 – tamna, ljubičasta, bordo… baš ne znam kako bih opisala ovu nijansu. U svakom slučaju, prilično tamna i lošije teksture nego sve ostale nijanse. Malo je tvrđa i teže se razmazuje, ne nosim je samostalno, ali me uz tamnije ruževe odlično služi.

Kakve nijanse najčešće nosite na usnama? Olovke kog brenda su vam najdraže? 🙂

19 thoughts on “AURA olovke za usne”

  1. Ja sam jedno vreme baš puno koristila neku Sigminu olovku, letos neku Maxfactor. Ali to su one debele olovke, koje su kao "predviđene da se nose samostalno. Od Aure nedavno uzeh 51, svetlija crvena nijansa, nosim je u kombinaciji sa onim mojim Clinique karminom, jer mi se posle nekog vremena razliva…

    1. Od tih "samostalnih" imam NYX… i više liči na kUrmin nego olovku. Artdeco da uzmeš, vodotoporne su i ne mrdaju dok ne skineš sama, ja onu 18 baš arčim 🙂

    1. Hvala ti 🙂 slažem se za predlog, imam problem sa objektivom, pokvario mi se onaj za slikanje detalja i sad ludim od ovog kako ne fokusira ništa kako valja i onda mi lepše deluju veće slike 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 + 15 =