Benefit

Kada malo bolje pogledam svoju make up kolekciju, shvatim koliko sam zapravo verna određenim brendovima. Uhvati me manija pa nakupujem gomilu proizvoda jednog brenda, dok neke druge potpuno zapostavim. Tako je bilo i sa Benefitom, sve dok zimus od Sephore nisam dobila Benefit Girl O’Clock Rock Advent kalendar. Osim što je kutija divna i svira kad je otvorite, u njoj se nalazi 12 mini Benefitovih bestselera – za svaki mesec po jedan. Naravno da sam ja istog trenutka sve otvorila 🙂 Razmišljala sam da li da objavljujem ovaj post jer Advent kalendar više nije u prodaji, ali sam ipak odlučila da to uradim čisto da biste se upoznali sa Benefit proizvodima ukoliko već niste.

Benefit HoolaProizvod kom sam se najviše obradovala i koji sam svakako planirala da probam jeste čuveni Hoola bronzer.Ukoliko pratite strane jutjuberke, sigurno znate koliko je popularan 🙂

Benefit Hoola

Od kad sam pre par godina počela da koristim Too Faced Chocholate Soleil, nisam se usudila da eksperimentišem puno sa drugim bronzerima jer su mi svi delovali isuiše narandžasto za konturisanje, a moj ten je prilično svetao. Hoola je mali raj za sve nas sa svetlijim tenom, nije narandžast, lepo se blenda i još lepše nadograđuje. Uz njega se vrlo lako može postići efekat prirodne senke na licu, kao da niste ni odradili konture, a ipak će biti efektno. Svakako zaslužuje zaseban post, tako da ću se ovde zaustaviti.

Benefit Dandelion rumeniloBenefit Dandelion rumenilo, svetlo roze boje sa sitnim i diskrentim šljokicama, idealno za sve one koji počinju sa korišćenjem rumenila, pa se plaše da ne preteraju.

Benefit Dandelion rumeniloPrilično je svetlo i ne previše pigmentovano, pa se lako i brzo dobije izgled blago rumene, osvežene kože.

Benefit maskara
Bad Gal i They’re Real maskare, jedna sa “dlakavom”, druga sa gumenom četkicom. Iako znam da mi gumene četkice u 99% slučajeva ne odgovaraju, nadala sam se da ova hoće. Nažalost, prevarila sam se i ona je završila kod moje drugarice Jelene sa bloga Dressing Case kojoj savršeno odgovara, a ona je meni prosledila svoju Bad Gal koja se meni više dopala, tako da smo obe završile sa dva primerka odgovarajuće 🙂 Bad Gal mi lepo izduži trepavice, da im volumen i razdvoji ih, a uz to ne mrda od ujutru do uveče. Poenta – želim full size 🙂

Lolitint & Poisetint Lip & Cheek Stain

Neopravdano nepopularan tip proizvoda. Znam malo devojaka koje koriste tečna rumenila, svi smo nekako navikli na ona u kamenu. Međutim, mene su ova dva spasila zimus jer su mi obrazi bili suvi i ništa suvlje mi mije lepo izgledalo na njima. Koristila sam ih i za usne, deluju potpuno prirodno, kao da apsolutno ništa nemate na njima, samo su blago obojene.

Benetint Lip & Cheek Stain i Hight Beam

Ista priča kao i sa prethodna dva proizvoda. Iako u bočici deluje jako crven, Benetint Stain je na licu divan i prirodan. Odlična varijanta za brzinsku šminku, lako se nanosi i  čitavog dana ne mrda sa lica čak ni uz toniranu kremu.
High Beam je rozikasti tečni hajlajter, neverovatno je pigmentovan i postojan, tako da želim full size za leto.

Ultra Plush Lip Gloss

Kad sam videla ovaj sjaj za usne, pomislila sam kako će završiti kod moje bratanice, ali sam se malo prešla 🙂 Probala sam ga uz neku nude olovku za usne i neverovatno je koliko daje usnama punoću i sočan izgled. Ne lepi se ni najmanje, što nije uobičajeno za ovaj tip proizvoda, tako da ću ga sigurno potrošiti do kraja.


POREfessional prajmer za lice, It’s Potent krema za predeo oko očiju & They’re Real sredstvo za skidanje šminke

Za kraj sam ostavila tri proizvoda koje, verovali ili ne, još uvek nisam probala. Želim prvo da potrošim ovo što imam, pa onda da počnem da trošim nove kako ne bih konstantno bacala stare jer im prođe rok.

To bi bilo to što se Advent kalendara tiče. Inače, smatram da su ovakvi setovi sjajan način da probate high end proizvode i tek onda kupite full size onih koji vam odgovaraju. Doduše, loše je ako vam se sve svidi kao meni 😀 , ali ćete svakako znati na čemu ste. Ovaj set je bio deo novogodišnjeg Sephora asortimana i koštao je 6870 dinara što je jako povoljno ako uzmete u obzir koliko svaki proizvod zasebno košta. Benefit oko svake Nove godine ima zanimljive setove, tako da ih uzmite u obzir za sledeću 🙂

Da li koristite Benefit proizvode?
Možete li da mi preporučite neki? 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

10 + fifteen =