Za ovaj post me je tagovala Jovana sa bloga Jovanin kutak i moram da se izvinim što ga tek sada pišem, ali zbog tehničkih problema i nedostatka vremena, nisam stigla ranije. Bitno je da je sada tu 🙂

Počeću od ulja za lice jer su mi ona definitivno otkriće godine. A da nije blogerki, ne bi mi palo na pamet da probam iste. O ulju koštica grožđa sam pisala ovde, a o kajsiji i avokadu planiram. Od srca vam preporučujem da uvrstite prirodna ulja u svoju bjuti rutinu, sigurna sam da ćete biti zadovoljni efektom, samo pronađite ono koje odgovara vašem tipu kože. Cena grožđa je oko 300 din., avokada oko 700 din. i kajsije oko 1000 din.
           

Macadamia lak za kosu sam videla upravo kod Jovane pre par meseci i zbog njenog opisa sam momentalno otišla da ga kupim. Malo je reći da ga sada obožavam, ne mogu bez njega. Inače, ne pravim neke posebne frizure, tako da mi glavna svrha laka nije učvršćivanje, već ga koristim za šiške, nakon peglanja naprskam malo laka na četku i prošečšljam. Razne lakove sam isprobala i većina mi priilično ulepi šiške, dok sa Makadamijom to nije slučaj. Samo ih “umiri” i napravi da ne mrdnu čitav dan, bez onog veštačkog izgleda. Uz to, dopada mi se i malo pakovanje, pogodno za torbu. Cena za 100 ml, 690 din.
                   

Orofluiodo ulje je toliko hvaljeno na blogovima, da ne znam kako sam uopšte do sada izdržala da ga ne kupim. Ipak, na kraju sam podlegla uticaju 🙂 Ne koristim ga dovoljno dugo da bih mogla da napišem detaljan utisak, ali za ovo vreme koliko ga koristim, mogu da kažem da sam stvarno prezadovoljna. Osvojilo me je onda kad sam pokisla, i kosa mi je i nakon toga bila normalna, nije se naelektrisala, račupavila. Nakon njega mi kosa bude zaglađena, glatka, sjajna (mekana je uvek, pa to ne naglašavam), još ako mi bar malo ublaži pucanje krajeva, kupovaću ga na litre 🙂 25 ml košta nešto preko 1000 din.

O Bioten CC kremi sam već pisala ovde, ali je toliko volim, da ne mogu da je opet ne pomenem. Ukoliko vam treba proizvod koji će ujednačiti i osvežiti vaš ten, bez osećaja maske na licu, ovo je savršen proizvod. Nema veliku pokrivnu moć, ali to od proizvoda tog tipa i ne očekujem. Cena oko 500 din.
         

Avon sprej sa mirisom šljive i vanile mi je preporučila Snow i odmah sam ga poručila, nisam ni pomislila da mi se neće dopasti jer imamo isti ukus 🙂 Nema negujućih svojstava definitivno, ali divno miriše i biće odličan za leto, mada ga ja i sad koristim, naprskam nakon losiona.

Čvrsti losion za telo sam kupila zahvaljujući Teodori i o njima sam već pisala ovde. Jedan od najboljih losiona za telo koje sam probala, ako ne i najbolji. Vanilu sam potrošila, a trenutno trošim limun – bergamot i planiram da sve mirise isprobam.

Za još gomilu proizvoda su me “namamile” blogerke, ali neka bude to to za danas 🙂
Da li ste vi kupile nešto po preporuci blogerki? Da li ste bile zadovoljne ili…? 🙂

14 thoughts on “Bloggers Made Me Do It!”

    1. Piši, piši, baš me zanima!!! 😀 I da li si zadovoljna tim što si kupila po mojoj preporuci? 🙂
      Uh, ne znam šta bih ti rekla, jer sam makadamiju koristila skoro dve godine, a ovo sam tek počela. Trenutni efekat Orofluida mi se više dopada, ali za optši utisak mi treba još malo vremena za testiranje 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

one × 1 =