Pre nekih par meseci, moja drugarica Jelena sa bloga Dressing Case mi je poslala paketić sa proizvodima kojih nema kod nas, a jedan od njih je i ovo rumenilo. Prvo sam pomislila da je lak za nokte, a onda sam se iznenadila kada sam videla da je u pitanju rumenilo. Moram priznati da ga do sada nisam viđala u ovom obliku 🙂


Kao što možete da vidite, pakovanje je skroz neuobičajeno 🙂 Na šta bih ja prvo obratila pažnju, ako ne na miris, koji je u ovom slučaju divan, jak, podseća me na miris ruže. Doduše, taj miris ispari sa lica brzo, ali se dosta oseti pri otvaranju bočice.

Moja nijansa je Rose Flush. Tekstura mi je takođe bila čudna, prilično je vodenasta, i pre nego
što sam ga probala, mislila sam da tu nema ni p od pigmentacije iako je u
bočici crveno. Međutim, kada ga nanesete, vidite da je i te kako pigmentovano. Na narednim slikama ću vam pokazati čitav proces “razmazivanja”.

Pretpostavljam da niko ne želi ovoliko crvene obraze 🙂

Ovde se vidi koliko je vodensto…

I na kraju to izgleda ovako! Blago i prirodno. Naravno, ukoliko želite jaču nijansu, možete je lako dobiti, samo sačekajte da se prvi sloj osuši i nanesite još, lepo se nadograđuje. Kod ovog rumenila mi se posebno dopada to što je “vlažno”, ne isušuje mi lice ni najmanje, a lice mi izgleda kao da sam prirodno blago rumena 🙂 Nekako ga osveži, pritom nije upadljivo. I najbitnije, vrlo je postojano, jedva sam ruku oprala nakon ovog eksperimenta :), a tako se ponaša i na licu.

Kako se vama čini, da li ste probale neko rumenilo ovog tipa? 🙂

18 thoughts on “Catrice tečno rumenilo”

    1. E vidiš, ne znam zašto ne napisah kakvo je na usnama 😀 Valjda zato što ga u te svrhe slabije koristim :)) Usne su onako blago crvenije, kao da im se doda malo prirodne boje, skroz neupadljivo 🙂

  1. Šteta pa Catrice proizvoda nema kod nas. Imam par njihovih stvarčica, i odlične su.
    Nisam probala ni jedno tečno rumenilo do sada, mislim da bih ga previše nanela. 😀 Ovo je baš simpatično. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 × 4 =