Znate ono kad neko vreme budete opsednuti određenim proizvodom, koristite samo njega, a onda ga negde zaturite i zaboravite da ga uopšte imate? Upravo to se meni desilo sa CHANEL Hydramax Lip Active balzamom za usne. Neko vreme sam ga koristila kao luda, zatim zaturila i skoro pronašla na dnu ogromne kutije u kojoj sam držala balzame za usne (48 balzama sam BACILA, treba mi lečenje od gomilanja). Biću iskrena, kada je ovaj proizvod u pitanju, pakovanje mi se ubedljivo najviše dopada. Ne kažem da je ostalo loše, ali pakovanje je….. Zauvek ću padati na lepa pakovanja!

Što se samog balzama tiče, tekstura mu je puterasta, po meni najsličnija Labellovim Lip Butterima. Vrlo mala količina je potrebna za nanošenje i ostavlja masnjikav trag na usnama, baš kao i gore pomenuti Labello Lip Butteri. Najčešće sam ga koristila pred spavanje jer mi masnjikav osećaj na usnama, u poslednje vreme, baš i ne prija. Pruža zaista odličnu hidrataciju i čini usne mekim i glatkim, ali ih neće oporaviti ukoliko su ekstremno suve i ispucale. Miriše blago i cvetno, mene podseća na ruže i dopada mi se. Svakako brzo nestane, tako da nije minus ni za one kojima miris ruže nije najdraži.
Hydramax + Active više nije u prodaji, umesto njega je tu Hydra Beauty ( klik ovde ). Cena mu je, kao što vidite, 50 dolara.

Da li je ovo must have balzam za usne? Definitivno nije. Sličnu negu možete dobiti i od mnogih drogerijskih proizvoda.
Međutim, ako ste zaluđeni balzamima za usne, lepim pakovanjima i “damskim” mirisom ( tako ja doživljavam ružu), a uz to i spremni da date popriličnu sumu novca za balzam za usne… Onda obratite pažnju na Chanel balzame. Meni je na wish listi Coco Baume, mada mislim da ću se za te pare ipak na kraju odlučiti za ruž.

Da li ste probali neki od Chanel balzama, kako se vama čine?
Koji vam je omiljeni balzam za usne?

4 thoughts on “CHANEL Hydramax + Active Nutrition Lip Care”

  1. Volim sve sto se macka na usne,rado probam svasta nesto sto mi padne saka. Ali se u poslednje vreme odlucujem za Lipsmacker butere za usne,presrecna sam sto su se pojavili u Dm-u i Lilly-u. I Oriflame Tender Care,ne menjam.

  2. Preporučam Vaselin balzam, košta €1.50, a usne mi ni jednom nisu popucale ove zime koja je bila dosta hladna i vjetrovita 😀
    ovaj ima svakako lijepo pakovanje, baš divno izgleda i razumijem što si bila zaluđena 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

nineteen + seventeen =