Kako dugo nisam pisala redovno, sada dolazim u situaciju da imam gomilu proizvoda koje sam isprobala u poslednjih godinu dana i o kojima želim da pišem. Jedan od tih proizvoda su i DR.GRANDEL Beauty Sleep ampule za lice. Njih sam dobila još jesenas, od Pharmacity apoteke iz Crne Gore i iskreno vam preporučujem da ih zapratite i na Instagramu jer ćete naići na odlične preporuke za različite proizvode. DR.GRANDEL je nemačka kozmetika i nema ih u Srbiji, ali se iskreno nadam da će neko početi da ih uvozi. Do tada, kupujte ih u CG, taman ih pomenuh pred sezonu 🙂 Na sajtu možete videti čitav asortiman. Što se tiče ampula, postoji više vrsta, za različite namene, a ja ću vam danas pisati o Beauty Sleep varijanti.

Dolaze u pakovanju od tri komada, ali se mogu kupiti i na komad. Svaka ampula sadrži 3 ml proizvoda, što je i više nego dovoljno.  Kao što sam naziv kaže, “beauty sleep”, u pitanju je regenerativni aktivni koncentrat za noćni period. Pogodan je za sve tipove kože i ima opuštajući efekat. Tretman može trajati 1-4 nedelje, u zavisnosti od potrebe kože, a koristi se dva-tri puta nedeljno. Na kutiji piše da se ampula odmah iskoristi cela, međutim, meni je to bilo previše proizvoda, tako da sam jednu koristila za dva puta, a zatvarala sam je maramicom, napravila bih čep i uvukla u vrh ampule. Mirišu malo jače, na lavandu, ali miris relativno brzo ispari.

*otvorite sliku da biste videli jasnije

Do sada nisam koristila ampule, tako da nisam znala šta tačno mogu da očekujem od njih. Retke su teksture, kao neka kremasta vodica i savršeno se upijaju u kožu. Momentalno postane svilenkastija, ali pravi efekat vidim tek ujutru. Često ležem kasno, da ne kažem ujutru i neretko se probudim sva naduvena i koža mi izgleda umorno. Nakon tretmana ovim ampulicama, koža mi izgleda vidno odmornije, blistavija je i lepša na dodir. Bore nemam, tako da nisam kompetentna da bilo šta kažem o tome, ali verujem da i na to imaju efekta kao što proizvođač kaže. Ukoliko je neko od vas probao, pišite mi radi li 🙂 Probala sam i Hydro Active varijantu, ali o njima ću nekom drugom prilikom. Sve u svemu, ukoliko ikako možete da dođete do DR.GRANDELA, ampulice obavezno probajte. Ja ću uskoro za CG, pa ću probati sigurno još neke.
Pišite mi ukoliko imate preporuku za neke 🙂

2 thoughts on “DR. GRANDEL Beauty Sleep apmule za lice”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

14 + 6 =