Tokom prethodnih godina, isprobala sam zaista puno šminke različitih brendova. Doduše, često se zakačim za jedan brend, isprobam sve pa zapostavim neke druge, ali se ponekad to pokaže kao dobra opcija. Tako je bilo i sa Too Facedom, već sam pisala o prajmerima i velikoj prazničnoj Everything Nice paleti , dok sam omiljene čokoladne palete i maskaru stavila na čekanje, kao i rumenila i hajlajtere… Maskara je dočekala svoj trenutak, pa vam danas detaljno pišem o njoj. 🙂

Na slici iznad je mini verzija, nju sam prvu kupila i apsolutno se zaljubila u girly pakovanje koje je karakteristično za Too Faced proizvode. Moje trepavice su u suštini okej, dugačke su, ne posebno podignute ni guste i prilično svetle. Od maskare očekujem da ih uvije, podigne, da volumen, definiše i oboji, a da ih pritom ne ulepi.
Zahtevna sam, znam 😀

Uz to, oči su mi dosta osetljive, pa se dešavalo da se kao kiša isplačem od nekih maskara i ostalih proizvoda za oči.
Better Than Sex je izrazito crne boje, što meni u potpunosti odgovara jer uvek kupujem ekstremno crnu kad god postoji ta varijanta.
Četkica je “dlakava”, po sredini uža i prilično velika, mada mi se nije dešavalo da se umažem zbog toga, kao što je bilo slučaj sa nekim drugim maskarama. Generalno, najviše mi odgovaraju upravo ovakve četkice.Vrlo lepo mi izvuče dužinu, oboji ih savršeno i da solidan volumen bez ulepljenosti i osećaja težine na kapcima. Ovde imam dva sloja maskare, sa jednim je efekat nešto prirodniji, a sa tri poprilično dramatičan.
Na ovoj slici mi oči izgledaju prilično čudno, kao da sam desnim krenula da trepnem 😀 , uz to sam se i sama uslikala, ali nema veze, trepavice se lepo vide.

Postojanost joj je odlična, ne primećujem da mi se trepavice imalo “spuste” dok sama ne uzmem da je skinem.
Nije vodootporna (postoji i vodootporna u plavom pakovanju) i skida se lako bilo kojim sredstvom za skidanje šminke. Kad kažem lako, mislim na to da ne moram da trljam tri sata i iziritiram oči koje su već same po sebi osetljive.
Sa prvim pakovanjem koje sam kupila, baš i nisam imala sreće, vrlo brzo se osušila, počela da se kruni na očima i stvarno sam msilila da je više nikada neću kupiti. Međutim, onda mi je Šmizletina rekla da probam da držim prst na otvoru dok je mažem, pa sa narednim pakovanjem nisam imala tih problema, trajala je kao i svaka druga.

Ovo je full size pakovanje koje sadrži 8 ml ( oko 3500 dinara) , za razliku od mini verzije od 4,8 g ( oko 1400 dinara). Možete je kupiti isključivo u Sephori, videla sam da prodaju i fejk, ne nasedajte na to, može da vas košta očiju što je daleko više od cene original maskare. U tom slučaju se radije opredelite za neki povoljniji brend, Maybelline npr. ima odlične maskare. Too Faced često izbaci setove i mini verzije pakovanja koja ja obožavam jer su super varijanta kada želite da isprobate nešto novo, a niste sigurni da će vam odgovarati.

U svakom slučaju, Better Than Sex mi se pokazala kao jedna od najboljih maskara i imate apsolutnu preporuku od mene.

Koja je vaša omiljena maskara?
Da li koristite nešto od Too Faceda?

6 thoughts on “Too Faced Better Than Sex Mascara”

 1. Jaoj, ova slika sa jednim okom ti je preeeeleeepa! Takvu dubinu ima, odusevljena sam! Ako bude neko takmicenje, prijavi se sa njom. Maskaru bih zelela da probam, za pocetak manju verziju. Od brendova, volim Loreal-ove, Max Factor-ove, Lancome, Tarte maskare… Sto su skuplje maskare, njihove manje verzije, testeri, mnogo su bolji, nego full pakovanje.

  1. Hvala <3 Imam još bolju gde je oko mog brata, plavoooo 😀
   Mini verzije su super za isprobavanje, greota je da baciš 3-4-5000 din. Ja volim da ih menjam i isprobavam nove jer uvek verujem da ću pronaći neku još bolju 😀
   Nisam primetila za to da su bolji testeri... Šta znam.

 2. Moja najdraža maskara!! Obožavam ju!!
  Na mojim trepavicama izgleda baš dramatično, kao da imam umjetne trepavice.
  Probala sam i plavu, vodootpornu, no koje li ironije, razmuljava se. Roza mi je bolja ❤

  1. Razmišljala sam da probam i nju, ali sam odustala upravo zbog loših recenzija. Svi su mi rekli da je roze puno bolja.
   Ma, i lepše joj je pakovanje! 😀 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ten − 9 =