Pošto sam o Golden Rose ruževima detaljno već pisala ovde , danas ću samo kratko i predstaviću vam dve nove nijanse u mojoj kolekciji.

Tekstura je odlična, meni lično ne isušuje usne, ali ukoliko su vam izrazito suve, ne bi bilo loše da stavite balzam u tankom sloju pre ruža.

 
Postojanost i pigmentovanost
neverovatna, posebno kada su u pitanju drečavije nijanse, nema šanse da ga samo vodom skinete, neko sredstvo za skidanje šminke će vam biti neophodno.

Nega je nikakva, mada to i ne očekujem od ruža, tako da im ne zameram.

Nijansi ima toliko da nema šanse da ne pronađete nešto za sebe. Od nude, preko mat, šimerastih do vrištećih.

Pakovanje je jedino što zameram ovim ruževima. Zlatna slova se izližu, pa to izgleda prilično neuredno, a i pakovanje zna da se polomi, tako da mislim da bi malo trebalo da porade na tome.

Cena bolja ne može biti, za u proseku 200 dinara ćete dobiti odličan ruž.

Kao što rekoh, od mene danas, dve nove nijanse 🙂

                    

               

Nijansa 127, toliko hvaljena po blogovima, da nisam odolela, “kud svi Turci, tu i mali Mujo” što u mom slučaju nije bilo baš pametno. Ruž je stvarno prelep, pigmentovan, ali kad biste videli kako mi stoji, ne bi vam palo pa pamet da ga kupite, pa sa rešila da vas poštedim tog prizora :)) Na mojim usnama je previše svetao, još krečast, tako da izgledam kao one zagorele u solarijumu kad namažu ruž boje korektora 😀 Stvarno sam želela da mi lepo stoji, probala ga i uz tamniji i svetliji ten, ali definitivno nije za mene, tako da će pronaći sreću na drugom mestu. Pokazaću vam kako izgleda na mojoj ruci (to je bezbolnije).
          
          

Iskreno, nijansu 116 nikada ne bih zapazila u parfimeriji, niti bi mi palo na pamet da je probam, međutim kada sam je videla na Leni Pirlitanje, baš mi se dopala. I sa njom nisam pogrešila, iako slike nisu namenski slikane za blog, videćete kako izgleda na meni. Narano, kada su ruževi u pitanju, zavisi od vaše boje usana, zato prvo isprobajte testere.

            

Ovako to izgleda bez blica…

         

A ovako sa blicem.
                                                  

Evo kolaža, na nekoliko osvetljenja se vidi kakav je ruž na usnama i u odnosu na čitavo lice. Rekoh vam da je potpuno drugačiji od onog u pakovanju 🙂

To bi bilo to za danas, da i vi volite GR kozmetiku, šta možete da mi preporučite? 🙂

21 thoughts on “Golden Rose Lipstick: 116 & 127”

 1. sa svime se slažem što si rekla, definitvno treba tanki sloj balzama prije nanošenja, pogotovo zimi 🙂
  boja ima koliko god hoćeš, i to najviše volim kod GR 😀
  nijansa 116 mi je prelijepa 😀

  1. I ja stavim balzam kada mi budu baš suve usne, inače stvarno nemam potrebe,posebno leti 🙂
   Takođe, nijansi ima toliko da apsolutno svako može da pronađe neku za sebe.
   Divna je, ako nisi, probaj, deluje mi da je od onih nijansi koje svima stoje 🙂

 2. Super je taj drugi, a 127 mi stoji grozno, srecom nisam kupila, probala sam kod drugarice. Ali zato sam kupila MUA koji mu je jako slican (zapravo u stiku jos i puno ljepsi ) jer sam narucivala napamet na nevidjeno. Na meni krecast, bas mi nikako ne stoje te boje. Od tih GR imam 98, 99, 53, 57 i 76.

  1. Definitivno nisam izrod kada je u pitanju 127 🙂 Ostale nabrojane imam sve, osim 79. Nudaći mi najružnije stoje, za mene su definitivno bolje prirodnije i drečavije nijanse. 53 baš volim, nekako je drugačija boja od većine ruževa 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 × three =