Inglot gel za obrve

Od kad sam počela da pratim blogove, malo šta sam kupila bez prethodne “konsultacije” sa guglom. Volim da unapred istražim i isplaniram koji proizvod ću tog dana kupiti, uživam u tome, a i sprečavam sebe da impulsivno strpam u korpu sve što mi padne pod ruku. Tako sam prošle godine krenula do Inglota po gel ajlajner o kom sam dosta čitala. Kad ono – nestašica! Nema ajlajnera ni u najavi. Kažu, ne znaju kad stiže… I tako meni padne pod ruku Brow Liner Gel. Inače, obrve su moja bolna tačka, što ćete i videti na jednoj od narednih slika. Retke su, svetle, tanke i ne rastu nikako, tako da ih ja praktično i ne popunjavam nego doslovno crtam i pravim novi oblik. Svako ko to radi, zna koliko je teško napraviti da to iole prirodno izgleda. U poslednje vreme mi je dosta ljudi pohvalilo obrve (čak i random devojka u prevozu 🙂 ) , a za to je, pored moje dugogodišnje prakse, zaslužno i ovo čudo.

Inglot Brow Liner Gel

Inglot Brow Liner dolazi u plastičnom pakovanju od 2 g koje je prilično minijaturno, ali zlata vredno 🙂

Inglot gel za obrve

Moj glavni problem kod odabira proizvoda za obrve jeste nijansa. Svetle su, a vuku na sivo, crno, tamno braon… Ništa ne ide ni sa čim 😀 pa je jedini način da ubodem nijansu isprobavanje na licu mesta. U Inglotu imaju testere (a i ljubazne radnice) tako da ćete bez problema, i uz malu pomoć, moći da odaberete nijansu za sebe. Moja je broj 11 i na slici izgleda dosta svetlije nego u prirodi, a u ponudi imaju ukupno 12 nijansi.

Inglot gel za obrve

Prvo što piše u opisu ovog gela je da je vodootporan, što mi se na prvu i nije dopalo. Ranije sam koristila vodootporni gel za obrve i koliko sam ga volela zato što je stajao čitavog dana, toliko sam ludela od njega jer i ako minimalno pogrešim u nanošenju, nema šanse da se to popravi. Inglot je tu dok ga sami ne skinete, znoj i kišica ga neće razmazati (provereno mnogo puta), ali se lako popravlja ukoliko pogrešite i jednostavno skida bilo kojom micelarnom vodom ili sredstvom za skidanje šminke. Druga stvar koje sam se plašila jeste brzo sušenje. Mnogi su se žalili na proizvode ovog tipa, kako se posle mesec dana stvrdnu i jedino im Duraline može pomoći. Inglot Brow Liner koristim mesecima i potpuno je isti kao kada sam ga prvi put otvorila. Nije ni mrvicu suvlji, a tekstura je takva da se vrlo lako nanosi i što je meni najbitnije – savršeno nadograđuje, pa ne brinem kada zabrljam ili nedovoljno pritisnem četkicom. Jačim pritiskom četkice i dodavanjem gela, nijansa postaje blago tamnija i upadljivija, a da pritom ništa ne deluje veštački i prenacrtano. Uz sve to, ne ulepi dlačice nimalo već im samo da punoću. Pitanje koje se na kraju obavezno postavlja: koliko može da traje pošto je pakovanje prilično malo? Ne dajte da vas gramaža zavara, može vam trajati mesecima i mesecima, bez brige 🙂 Mala količina je potrebna za nanošenje. Inače obrve crtam tako što olovkom napravim oblik, nacrtam dlačice i blago osenčim, a zatim dodam gel zbog kog obrve deluju dosta prirodnije i lepše, ali sam na slici ispod koristila samo gel da biste videli kako samostalno izgleda. Slobodno se prekrstite od čuda kada budete videli kako mi obrve prirodno izgledaju 😀

Inglot gel za obrve
Mislim da nakon ove slike nema potrebe da bilo šta više kažem, sve je rečeno 😀
Gel sam platila između 1500 i 2000 dinara i možete ga kupiti u Inglotu koji se nalazi u Kralja Petra 41 ili na prvom spratu Delta City-ja, lokal 244, a ukoliko želite da budete u toku sa njihovim dešavanjima i novitetima, zapratite ih na fejsbuku i Instagramu.

Da li ste koristili nešto od Inglota?
Imate li neku preporuku? 🙂

 

2 thoughts on “INGLOT Brow Liner Gel / INGLOT Gel za obrve”

  1. Drago mi je da si pisala o ovom gelu :), budući da ga većina šminkera sa kojima ja dolazim u kontakt prilično hvali, a Inglot se nekako retko viđa (čita) po blogovima.
    Moram da proznam da sam tek od nedavno počela da ga koristim. Gelovi za obrve me inače nisu privlačili jer mi se činilo da moraš da budeš baš baš vešt pri nanošenju, a i realno moje obrve imaju fin oblik i senkom ih lako dovedem do savršenstva.

    PS. Super head fotka!

    1. Poslednjih godinu dana sam dosta manje pratila blogove nego ranije, pa nisam ni obraćala pažnju ko je o čemu pisao, ali sam se baš iznenadila kad sam guglajući videla da niko nije pisao o ovom gelu… Čudo je stvarno! I velika je šteta što se tako malo piše o njima, a često usputno čujem da hvale Inglot u globalu. Što se gela tiče, tebi stvarno nije ni bio neophodan – priroda te nije uskratila 🙂 Čini mi se, da imam takve obrve, ne bi ih šminka ni videla :))

      Hvala puno za fotku, znači mi tvoje mišljenje 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

16 − six =