Iako sam čitala gomilu postova o ovoj četki, ne mogu da odolim da je i sama ne nahvalim. Za nju sam zapravo i saznala zahvaljujući blogerkama i ne znam kako da im se zahvalim na tome. Moja kosa je gusta, ali tanka, plus je bila blajhana, namučena i izmučena, tako da možete samo da zamislite na šta je ličio moj ritual češljanja. Ustvari, pogodnija reč bi bila čupanje. Nisam mogla ni da sanjam o češljanju bez balzama, pakovanja, zatim leave in regeneratora… I uz sve to, običnim četkama sam se jedva raščešljavala. Dok nisam kupila ovu četku! Izgleda smešno, čak je i moja trogodišnja bratanica rekla “Hoću da češljam tetku pravom četkom, a ne igračkom” 😀 ,ali radi posao odlično! Kad sam prvi put čitala post o njoj, nisam ni pomislila da je kupim, međutim, koliko su je svi hvalili, ipak sam je na kraju kupila. Ova četka bukvalno klizi kroz kosu, a da je ne čupa ni najmanje. Očešljam za minut i mokru i suvu kosu. Nažalost, nisam uhvatila onu akciju kada je uz nju išlo ovo ulje. Četku sam platila oko 700 dinara, mada sad na sajtu Alexandar cosmetics-a vidim da je opet u setu sa uljem, 990 din. I da je 2000, bez razmišljanja bih je kupila.                             

                                 

                           
Verujem da onima koji je prvi put vide izgleda prilično čudno… I meni je 🙂

Ulje sam počela da koristim kao plavuša i imala
mnogo većih muka sa kosom nego što ih sada imam. Cena je 340 din., 10 ml.
Stavljam ga na mokru kosu, pre sušenja, a posle češljanja. Ono što najviše volim
kod ovog ulja je što ubrazava proces sušenja kose makar za 30 % i što mi je
nakon njega kosa svilenkasta i nenaelektrisana. Tekstura nije tekstura tipičnog
ulja, podseća me na zeleni serum iz Avona. Što se mirisa tiče,predivan je, ostaje u kosi i nakon sušenja. Jedino što mi se ne sviđa kod ovog ulja je što
mi dodatno umasti kosu, iako temenu i ne priđem. Mada mi se kosa svakako brzo
masti, tako da mu ovo opraštam. U svakom slučaju, kupovaću ga i na dalje,
ako ni zbog čega drugog, zbog bržeg sušenja 🙂

18 thoughts on “Macadamia No Tangle četka i ulje”

  1. Imam sestircinu koja je meleskinja i ima afro kosu. Ineresuje me da li bi i njoj pomogla ova cetka kod cesljanja, pri tome vec koristimo pakovanje za njenu kosu?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

20 + two =