Proizvod o kom vam danas pišem je jedan od onih koje sam kupila “zato što ga svi hvale”. Ova rečenica mojoj mami para uši :)) Iako sam i ranije koristila Macadamia proizvode, samim tim sam bila upućena u njihov kvalitet, od ove kreme nisam imala prevelika očekivanja. Ne zato što sam sumnjala u kvalitet iste, već zato što poznajem svoju kosu. Od svih leave in kremica koje sam probala, moja tanka kosa bi postala slepljena i umastila bi se još brže nego inače ( ionako se umasti za jedan dan, možete misliti kako mi je! ). Tako da, pošla sam od toga da mi verovatno neće odgovarati, ali ipak nisam odolela da je ne probam ( opet, zbog pohvala :)) ). 

Ne da se nisam pokajala, nego sam neizmerno zahvalna svakoj blogerki koja je hvalila ovu kremu! I ovaj put me je Macadamia uverila, da njihovi proizvodi nisu kao “svi ostali”. Kremu sam pominjala u postu o godišnjim favoritima, kao i new in-u, sad je napokon došla na red da se sama proslavi 🙂 Koristim je oko mesec dana, što mi je uglavnom dovoljno da steknem utisak o određenom preparatu. 
                           

Ja bih ovde dodala da dodatno ne masti čak ni prirodno masnu kosu, što je većini devojaka bitno. Koliko sam samo puta čula “Ne stavljam pakovanje, masti mi kosu” i sl. I ja sam sada navela to kao prvo zapažanje, zato što mi je i te kako bitno. Ako se zbog toga dvoumite da li da probate ovu kremu, kupujte je odmah 🙂
Moja kosa je prirodno meka, tako da vam ne mogu reći kako bi delovala na drugačijem tipu kose, što se mene tiče, omekša, ali taman koliko treba. Ne postane mi premekana, u tom slučaju vrlo brzo izgubi oblik. Ono što bih posebno izdvojila u vezi ove kreme je njeno dejstvo na naelektrisanje, čuvene dlačice koje vode svoju politiku. Više ne brinem o tome! Kosa mi momentalno postane glatka i sjajna. Na tubici piše da se stavlja po celoj dužini kose, što ja ne radim, stavim je otprilike od ušiju, pa naniže, pošto mi je gornji deo kose poptuno zdrav, a donji farban, isušen i sklon naelektrisanju. Što bih rekla “bukne” :))
Nanosim je na suvu kosu, nakon feniranja ili peglanja. Inače mi se kosa tokom spavanja dosta prelomi, uz kremicu je situacija malo bolja. Makar ostane glatka 🙂
             

Ne znam koliko sam vam ovom slikom dočarala teksturu, nije pregusta, zbog čega verovatno ne masti kosu. Moja kosa je do ramena i potrebna mi je mrvica kreme. Mislim da će ovih 60 ml, koliko sadrži moje pakovanje, trajati i trajati. Postoji u više militraža, a sve što vas zanima o kremi, kao i ostalim Macadamia proizvodima, možete pogledati OVDE .

Da li ste probale neki od Macadamia proizvoda? 🙂

12 thoughts on “Macadamia Nourishing Leave-In Cream”

  1. Ja je imam vec mesecima (mozda cak i godinu dana). Koristim je povremeno i odlicna mi je. Nanosim je na vlaznu kosu u kombinaciji sa malo Macadamia ulja. 😉 Takodje koristim i njihovo pakovanje ali povremeno.

    1. Tako sam i ja odlagala, iako košta samo 490 din. 🙂 Valjda zato što nisam posebno verovala u nju :))
      U tom slučaju, uzimaj odmah, meni smiri i prirodno osušenu kosu 🙂

  2. Posle ovog posta verujem da cu je probati. Koristila sam njihovo ulje koje je odlicno i farbe za kosu na kojima se nisam bas mnogo zadrzala jer uzasno smrde i peku za oci (vazduh u kupatilu me pece za oci dok se farbam i niko posle mene ne moze da udje u kupatilo narednih pola sata). Ulje je super, i kosa mi je posle njega mekana i svilena, ali mi i dalje izgleda kao slama i ima oblik samo kad me frizerka isfenira… Nadam se da ce je ovo malo "smiriti"

    1. Ulje koristim odavno, farbe nisam probala, od mnogih sam čula da su kvalitetne, konkretno za tamnije nijanse… Meni baš za "smirivanje" i služi ova krema. Naravno, ne bude mi magijom kosa kao iz frizerskog salona, ali se vidi razlika kada je stavim 🙂 Probaj! 🙂

  3. Probala sam masku, kremu za kovrdžavu kosu koja se ne ispira i ulje. Meni je ovo potpuni promašaj. Za moju presuvu kosu ovo je slabo. Videla sam da Macadamia ima još jednu liniju koju crnkinje hvale ali je kod nas nema.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 × 2 =