Ukoliko pratite blog, znate koliko sam luda za ruževima. Ranije sam više volela sjajeve, onda sam prešla na ruževe i kunem se u njih. Dugotrajniji su, boje su pigmentovanije i ono zbog čega sam najviše prešla na njih, ne lepe se.  Međutim, kada su Butter Gloss stigli kod nas, morala sam da ih probam. Prvo sam kupila jedan, za probu, bez preteranih očekivanja, sjaj k’o sjaj… Pa onda drugi, treći… Stala sam samo da ne bih gomilala (a već jesam). Odmah ću vam reći, bolje sjajeve nisam probala! Toliko sam ih zavolela da sam i ruževe zapostavila! Pigmentovani su, kremasti i tako sjaaaaaaaaajni! Što ćete videti na narednoj sličici, koja nije planski slikana za ovaj post, ali nema veze :)) Ono čime su me ovi sjajevi “kupili” jeste to što se ne lepe. Ništa ne mrzim više nego kada namažem sjaj, onda dune vetar i čitavu kosu mi zalepi za usne. 

 

        U pitanju je dnevno svetlo, u sobi, čak nije ni na suncu, a vidite kako sija! Kao posledica toga, usne izgledaju punije, iako nije Lip Plumper. Na slici nosim nijansu Creme Brulee. Inače… svi mirišu na karamele, mljac 🙂
          

Nijansa Creme Brulee je bež boje i videli ste kako izgleda na mojim usnama. Odlično se uklapa i uz tamnije i neutralnije našminkane oči. Njega najviše koristim.
           

Vanilla Cream Pie opisuju kao “zagasitu pink”. Na mojim usnama nije posebno upadljiva, izgleda kao da imam mrvicu boje na usnama i litar sjaja 😀

Peaches & Cream je najjače boje od ovih koje imam i najviše volim da ga nosim uz ajlajner na očima! Boja je takva da momentalno osveži lice 🙂 Opisuju je kao “koralno rozu”.

A sada…swatchevi!

S leva na desno Peaches & Cream, Vanilla Cream Pie & Creme Brulee, blic

Isti redosled, dnevna svetlost

Ne znam da li primećujete na slikama koliko je boja “puna”. Kad to kažem, mislim na to da je tekstura gusta, zahvaljujući čemu na usnama ne izgleda nimalo bledunjavo i “providno” sa čim sam se često susretala kad su sjajevi u pitanju. Ipak, ništa manje nisam očekivala od NYX-a! 🙂

Ovde možete videti sve nijanse Butter Glossa i poručiti ih. Osim na sajtu, možete ih kupiti u prodajnim mestima Alexandar Cosmetics-a.Dolaze u pakovanju od 8 ml i koštaju 440 dinara.

Uskoro nam stižu i NYX Butter ruževi i jedva čekam! :))

Da li ste koristile Butter Gloss, kako vam se čine? Preporučite mi neku nijansu! 🙂

16 thoughts on “NYX Butter Gloss in Peaches & Cream, Creme Brulee & Vanilla Cream Pie”

    1. Mogu se naruciti online na FB, cjene su iste kao u Srbiji jer rade preko zvanicnog distributera Alexandar cosmeticsa, placa se samo dostava oko 2.5 evra ( 5km ), i narudžba ne moze biti manja od 10 evra. I ja ovo dana planiram svoju prvu narudžbu, ali cekam da im dodju Butter ruzevi. Imaju i Blush cetkice i jos neke stvari.
      Inace sjajevi su divni, najvise mi se dopada taj najjace boje Peaches& cream 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

18 − 14 =