Da mi je neko pre mesec dana rekao da ću koristiti zelenu senku, ne bih mu verovala. Nisam baš ljubitelj takvih boja na očima… Bar, nisam bila, sve dok me Jelena sa bloga Dressing Case nije upoznala sa ovom senkicom. Zapravo, nije reč o klasičnoj zelenoj nijansi, već kako na sajtu kažu “mint sa zlatnim sjajem”. Prvo što ću reći je da je ova senka uživo neuporedivo lepša nego što možete videti na bilo kojoj fotografiji, iako sam se ja potrudila da je što bolje dočaram.

Pošto aparat nikako nije hteo da uslika nijansu da bude bar slična onoj kakva je u prirodi, poslužih se telefonom. Kvalitet slike nije neki, ali je nijansa približno ista. Na OVOM linku možete pogledati još jedan swatch na nešto drugačijem osvetljenju. Na slici iznad sam samo jednom prešla prstima preko senke, bez baze i bilo čega, tako da možete zaključiti kakva joj je pigmentacija. Za oči sam ipak koristila bazu i belu olovku ispod, kako bi efekat bio još jači i na narednim slikama ćete to videti. Naglasila bih da ja nisam profesionalni šminker, ne pokazujem vam kako da se našminkate niti bilo šta slično, samo sam želela da vam što verodostojnije prikažem efekat ovog mintaća. Što se tiče postojanosti, meni nije mrdnula dok je sama nisam skinula, ali imajte u vidu da uvek koristim neku bazu. Tekstura je takva da se ne trusi ni najmanje, nema bojazni da će vam i podočnjaci dobiti mint boju 🙂 I da, bolji efekat ćete postići utapkavanjem senke, lepše će se “zalepiti” i biće intenzivnija.

Ovo je jedna stvarno spontana slika, uslikana dok sam se okretala, a ispala je super za prikaz senke 🙂

OVDE možete videti čitavu ponudu Prismatic senkica. Cena im je 690 dinara, i znajte da će vam uz ovakvu pigmentaciju trajati večno.
Da li ste probali neku od Prismatic nijansi? Kako vam se dopada Mermaid? 🙂

11 thoughts on “NYX Prismatic Eyeshadow : Mermaid”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 × 4 =