U poslednje vreme, baš često mažem rumenila, tako da se moja kolekcija konstantno povećava. Sva su mi u kamenu, a ovo je prvo rumenilo u stiku koje sam ikad imala. Prvo sam bila sumnjičava, nisam bila sigurna kako se nanosi, da li ću znati to lepo da odradim, da ne preteram… Međutim, bezraložno sam brinula o tome, rumenilo u stiku je lakše za nanošenje od bilo kog drugog.
                   

Opredelila sam se za nijansu Poppy Love, delovala mi je najnosivije i najneutralnije. Pritom mi se lepo uklapa uz ten i ide uz gomilu ruževa. Na slikama malo više vuče na narandžasto nego u prirodi, nikako nisam uspela da uslikam potpuno realnu boju, swatch je najrealniji. Rumenilo je dosta kremasto, lako se razmazuje i lepo nadograđuje. Ukoliko ste preterali sa bojom, vrlo lako ćete je tapkanjem prstima skinuti, a isto tako lako ćete je i nadograditi ukoliko vam se čini da ste malo stavili ili previše skinuli. Mislim da je za početnike u stavljanju rumenila, ovo idealno.        
            

U sastav se ne razumem, ali vam mogu reći da sa suvim obrazima fenomenalno sarađuje 🙂 Nisam ga koristila bez fiksatora, ali sa njim traje koliko i ostatak šminke. Nešto postojanija su mi rumenila u kamenu, mada je i ovo sasvim solidno. Kad počne da se skida, skida se ravnomerno, kao da je blago izbledelo.
         

Ovako izgleda nijansa, naneta u debljem sloju, a vi sami određujete koliko boje želite na obrazima 🙂 Ja volim da stavim dovoljno da se vidi, ali da ne bude previše upadljivo (mada sam sigurna da nekad preteram, a sama ne vidim to :D).

Pakovanje sdrži 6,2 g rumenila i košta 588 dinara. Da li koristite rumenila u stiku, kakva iskustva imate sa njima? 🙂

12 thoughts on “NYX Stick Blush in Pink Poppy”

  1. Kremasta rumenila i jesu za one sa suvom kožom, izgledaju prirodno i dugotrajno. Probala sam od drugog proizvođača ali stalno imam taj strah da li ću ga dobro razmazati pa radije posežem za onim klasičnim, kamenim. L.

  2. lijepa je bojica.. puno ljepše izgleda na swatchu nego na ambalaži 😀
    taj nyx ima čuda od proizvoda.. ovo mi se čini kao još jedan kvalitetan, zahvalan i lak za korištenj proizvod 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

thirteen − four =