Znate ono kad vam se nešto dopadne, znate da vam ne treba, pa ne kupite, ali zato malo-malo pa razmišljate o tome i svaki put se oduševite kada to negde vidite… Tako je bilo sa mnom i ovom paletom. Čak par meseci sam izdržala da je ne kupim, a onda sam je poručila. Da li sam se pokajala? Saznaćete 🙂

Senke dolaze u plastičnom mat pakovanju, koje mi se na izgled dopada, ali nije ni najmanje praktično. Prsti ostaju po njemu, što me izluđuje, a nažalost mi se i slomilo pozadi, tako da mi se ogledalo i senke razdvoje kada otvorim. Da li sam ja bila nemarna ili je pakovanje nekvalitetno, ne znam, ali znam da sam poludela kada mi se to desilo jer svake nedelje putujem i vučem šminku sa sobom, a polomljeno pakovanje baš i ne mogu, rizikujem da se otvori i unakazi mi sve po torbi/koferu.

Ajmo sad na lepši deo 🙂 Nijanse senki su prelepe, stvarno su so special! Iako sam do skoro nosila maltene samo braon nijanse, sada sam počela malo da eksperimentišem i ova paleta mi je baš trebala. Od svetlih, preko koralno-rozih, do braon i crne, ima sve. Kao što možete da vidite, ima i mat i šimerastih senki, pa ko šta voli. Lično, volim i jedne i druge, u zavisnosti od raspoloženja.

Sve senke su odlično pigmentovane, osim prve, najsvetlije, ona mi se maltene i ne vidi kada je stavim na kapak. Pored toga, blendaju se savršeno i jako su postojane, još ja koristim bazu svaki put, ne mrdnu mi celog dana… Jedina zamerka koju imam je ta što se malo truse, tačnije samo nijansa Celebrate koja mi je možda i najlepša u celoj paleti, pa povedite računa o tome, posebno kada mažete donji kapak, podočnjaci vam mogu biti unakaženi :))

Pošto imam problem sa objektivom, fokus me opasno zeza, ovo je sve što sam uspela da uslikam, za bolje swathceve vas preusmeravam na Good morning, gorgeous! 🙂

Paleta sadrži 12 senki, a svaka ima 1,1 g. Sleek možete poručiti na sajtu Make Up Plaza čiji rad moram da pohvalim. Stigla mi je oštećena paleta, jedna senka je bila potpuno slomljena, pa sam rešila da to reklamiram. Pozvala sam ih, i zaista su mi najljubaznije moguće odgovorili, a sutradan sam dobila novu paletu. Takve stvari su mi ekstremno bitne, posebno kada je u pitanju slanje brzom poštom, a ne kupovina na licu mesta. Umalo da zaboravim, cena palete je 1400 din.i po meni vredi tri puta više.

Da li ste koristili nešto od Sleek-a, imate li neku preporuku?

8 thoughts on “Sleek Make Up: Oh So Special Eye Shadow Palette”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

10 − 9 =